אודות ד"ר ברונו סיגל

יש לכם שאלה ? ד"ר סיגל ענה אישית לאלפי שאלות של גולשים. בתחתית כל כתבה באתר ניתן לכתוב שאלה לד"ר סיגל.

למד רפואה בבית הספר לרפואה של פריס.
ביצע התמחות באוניברסיטת “קולומביה” בארה”ב.
הראשון לנתח בארץ באמצעות השיטה הלפרוסקופית כבר בשנת 1990, ובבעלותו מכשור אישי לטיפול בשיטה זו.

תפקידים וחברות באיגודים:

  • חבר באיגוד האמריקאי של מנתחי השד.
  • חבר באיגוד האמריקאי של כירורגים לפקרוסקופיים.
  • חבר באיגוד הכירורגים האמריקאיים.AMERICAN COLLEGE OF SURGEONS
  • DIPLOMATE ,AMERICAN BOARD OF SURGERY
  • מנהל מרפאה כירורגית פרוקטולוגית בבית הרופאים בת”א.
  • מייסד ומנהל הסדנא לרפואה דחופה וטראומה של אוניברסיטת תל אביב בשנים 1984-1992.
  • מנתח בכיר בביה”ח “אסותא”.
  • ראשון המטפלים ב-ECHOSCLEROTHERAPY בארץ, כ-15 שנה.
  • ראשון הכירורגים, ועדיין היחיד בארץ שמרפאתו מצויידת במכשירי אולטרא-סאונד.
  • הכירורג היחיד בארץ הבודק את חוליו באופן רוטיני תחת ביקורת אולטרא-סאונד.
  • ראשון הכירורגים, ועדיין היחיד, המבצע בדיקות מחטיות תחת אולטרא-סאונד, וכן ביופסיות תחת אולטרא-סאונד.


אני מאשר שקראתי את התנאים ואני מסכים להם

455 שאלות גולשים בהמשך העמוד

23 באפריל 2014

ניתוח להסרת tercera mama בבית השחי

אני מתעתדת לעבור ניתוח להסרת גוש מתחת לבית השחי שמציק מאוד בתקופת הריון והנקה. אני בת 30 ומקווה להניק בעתיד. האם ישנם סיכונים שחשוב לי לדעת לפני שאגש לניתוח?
בתודה

ד"ר ברונו סיגל

הגוש הנ"ל הוא רקמת בלוטת שד בבית השחי. כריתת גוש כזה שקרוב לכלי הדם לגפה העליונה חייב להיות עדין ולהתחשב בקרבה אנטומית זו.


בברכה, ד"ר ברונו סיגל
18 באפריל 2014

ניתוח לתיקון צניחת מעי בשיטת אלטמאייר

שלום רב, עברתי ניתוח לתיקון צניחת מעי בבית חולים איכילוב בתאריך 27/03/14 ועד היום אני סובלת מכאבים במקום החיבור של המעי לפי הטבעת. רציתי לשאול אם זה נשמע הגיוני לסבול כאבים 3 שבועות
אחרי
הניתוח?
האם זה עניין של זמן בלבד?

ד"ר ברונו סיגל

בהחלט יתכן מצב שההחלמה ארוכה יותר וזה כולל מחושים באזור הנתוח.

אם הכאבים עזים, אני ממךיץ להבדק בידי הרופא המנתח.


בברכה, ד"ר ברונו סיגל
3 באפריל 2014

לכבוד ד"ר ברונו סיגל – תשובך לשאלתי

תשובתך:
"שלום אהרן קולנדר,
לפני כ3 ימים קיבלת את התשובה לשאלתך, אני מקווה שהשירות שקיבלת ממני ומצוות המרפאה היה מספק, אם יש בכך צורך אשמח לראותך באופן אישי במרפאתי"

אני מודה לך על התייחסותך. לשאלתך האם תשובתך לשאלתי הינה מספקת: אינני יודע. דיווחתי על הרגשה טובה מאוד בנוגע להפסקת השימוש בתרופה נגד צרבת (בקע סרעפתי), וציינתי כי שוב אין שום תסמינים הקשורים לבקע הסרעפתי שאובחן אצלי לפני כ-12 שנים, והציפייה שלי הייתה לקבל הסבר לדבר שלכאורה אמור להיות בגדר דבר תמוה במקצת.

בכל מקרה, אני אסיר תודה לך על טרחתך בעניין.

שלך בברכה,
ד"ר אהרן קולנדר

ד"ר ברונו סיגל

אינני יודע כיצד קטע מדושיח שלך הגיע אילי. אשמח לעזור.


בברכה, ד"ר ברונו סיגל
31 במרץ 2014

עסיתי ניתוח קילה ב13/03/2014

האי זה נורמלי שעד היום יש לי כאבים ומוצאים דם עים מזרג ועוד לא הורידו אתהתפרים תודה

ד"ר ברונו סיגל

תמתין בסבלנות. זה יסתדר.


בברכה, ד"ר ברונו סיגל
17 במרץ 2014

תשובה מus

בשעה 12 הודגם מבנה מעורב 7*12 ממ אשר אינו חודר לעצם ללא זרימות בתוכו עם קורטקס היפראקואי טיבו לא ברור יתכן גרנולומה יש לשקול fna
אבקש לדעת מה זה אומר

ד"ר ברונו סיגל

הפרטים שמסרת דלים מאד. מה האזור שנבדק ומה תלונותיך?


בברכה, ד"ר ברונו סיגל

שאלות נוספות בנושא: אודות ד"ר ברונו סיגל
