אודות ד"ר ברונו סיגל

יש לכם שאלה ? ד"ר סיגל ענה אישית לאלפי שאלות של גולשים. בתחתית כל כתבה באתר ניתן לכתוב שאלה לד"ר סיגל.

למד רפואה בבית הספר לרפואה של פריס.
ביצע התמחות באוניברסיטת “קולומביה” בארה”ב.
הראשון לנתח בארץ באמצעות השיטה הלפרוסקופית כבר בשנת 1990, ובבעלותו מכשור אישי לטיפול בשיטה זו.

תפקידים וחברות באיגודים:

  • חבר באיגוד האמריקאי של מנתחי השד.
  • חבר באיגוד האמריקאי של כירורגים לפקרוסקופיים.
  • חבר באיגוד הכירורגים האמריקאיים.AMERICAN COLLEGE OF SURGEONS
  • DIPLOMATE ,AMERICAN BOARD OF SURGERY
  • מנהל מרפאה כירורגית פרוקטולוגית בבית הרופאים בת”א.
  • מייסד ומנהל הסדנא לרפואה דחופה וטראומה של אוניברסיטת תל אביב בשנים 1984-1992.
  • מנתח בכיר בביה”ח “אסותא”.
  • ראשון המטפלים ב-ECHOSCLEROTHERAPY בארץ, כ-15 שנה.
  • ראשון הכירורגים, ועדיין היחיד בארץ שמרפאתו מצויידת במכשירי אולטרא-סאונד.
  • הכירורג היחיד בארץ הבודק את חוליו באופן רוטיני תחת ביקורת אולטרא-סאונד.
  • ראשון הכירורגים, ועדיין היחיד, המבצע בדיקות מחטיות תחת אולטרא-סאונד, וכן ביופסיות תחת אולטרא-סאונד.


אני מאשר שקראתי את התנאים ואני מסכים להם

455 שאלות גולשים בהמשך העמוד

27 ביולי 2017

פיסורה

שלום רב דוקטור,

אני נימצאת כרגע בהתקף של פיסורה חמור מאוד שום משיחה או אמבטיות לא עוזרות לי. יש לציין שאני אחרי ניתוח מיני מעקף 10 חודשים ויש לי יציאות מרובות.השאלה שלי עם ביכלל יש אפשרות לנתח אותי בגלל היציאות המרובות תודה על ההתיחסות.

ד"ר ברונו סיגל
נעזור לך. יש לקבוע מועד לבדיקה אצל גב' יעל   036969999

שבת שלום.
בברכה, ד"ר ברונו סיגל
27 ביולי 2017

פיסורה כרונית

שלום רב,
אני סובלת מפיסורה כשנתיים וחצי מאז הלידה של ילדי הראשון. הפיסורה עברה בעזרת טיפול שמרני במהלך ההיריון השני, וחזרה לאחר לידה נוספת. מבדיקות כירורגים נאמר לי שיש לי 2 פיסורות אחורית וקדמית. התזונה מוקפדת והיציאות רכות ובכל זאת אין שיפור.
האם מומלץ על ניתוח? האם ישנו פתרון שאיננו ניתוח?
תודה

ד"ר ברונו סיגל


 . נראה לי ששוחחנו בטלפון.  שני היתרונות הגדולים בטפול בלייזר  : הפסקה מיידית של הכאבים והעדר סיכון לפגיעה בשליטה על גזים וצואה.

שבת שלום
בברכה, ד"ר ברונו סיגל
5 ביולי 2017

פיסורה

שלום רב דוקטור , אני סובלת מפיסורה כבר 10 חודשים אני אחרי לידה ואני סובלת מכאבי תופת הייתי בבדיקה אצל פרוקטולוג לגבי ניתוח לייזר ובוטוקס מהקריאה שלי באתר אני חוששת מהתופעות לוואי ואם יש סיכוי שהתופעה תחזור אחרי ניתוח לייזר ?
מה עדיף ניתוח או לייזר ? מה אחוזי הצלחה ? או שיש סיכוי שהפיסורה תעבור לבד עם טיפולי שמנים .. ?
ולמה המחירים יקרים כ"כ ?

ד"ר ברונו סיגל
אחוזי ההצלחה בטפול בלייזר כ-90%.  היתרונות : העלמות מיידית של הכאבים והעדר בעיות של שליטה על גזים וצואה.   טפול שמרני ניסית במשך 10 ח' והוא לא צלח. הסכוי שהוא יצליח קטן מאד. נתוח עם חיתוך שריר הסוגר לא מומלץ.
בברכה, ד"ר ברונו סיגל
7 ביוני 2017

ניתוח

עברתי לפני יומיים קולנוסקופיה ומצאו שיש לי גידול במעי הגס.אני רוצה דחוף לעשות ניתוח.האים אתה מנתיח? תודה

ד"ר ברונו סיגל
לא. אני ממליץ לפנות לדר' סולד באסותא.  שבת שלום.
בברכה, ד"ר ברונו סיגל
25 במאי 2017

פיסורה

אני סובל כבר 5חודש טיפול לא עזר בכלל

ד"ר ברונו סיגל
צלצל לגב' יעל וקבע איתה תור לבדיקה.. נעזור לך.
בברכה, ד"ר ברונו סיגל

שאלות נוספות בנושא: אודות ד"ר ברונו סיגל
