אודות ד"ר ברונו סיגל

יש לכם שאלה ? ד"ר סיגל ענה אישית לאלפי שאלות של גולשים. בתחתית כל כתבה באתר ניתן לכתוב שאלה לד"ר סיגל.

למד רפואה בבית הספר לרפואה של פריס.
ביצע התמחות באוניברסיטת “קולומביה” בארה”ב.
הראשון לנתח בארץ באמצעות השיטה הלפרוסקופית כבר בשנת 1990, ובבעלותו מכשור אישי לטיפול בשיטה זו.

תפקידים וחברות באיגודים:

  • חבר באיגוד האמריקאי של מנתחי השד.
  • חבר באיגוד האמריקאי של כירורגים לפקרוסקופיים.
  • חבר באיגוד הכירורגים האמריקאיים.AMERICAN COLLEGE OF SURGEONS
  • DIPLOMATE ,AMERICAN BOARD OF SURGERY
  • מנהל מרפאה כירורגית פרוקטולוגית בבית הרופאים בת”א.
  • מייסד ומנהל הסדנא לרפואה דחופה וטראומה של אוניברסיטת תל אביב בשנים 1984-1992.
  • מנתח בכיר בביה”ח “אסותא”.
  • ראשון המטפלים ב-ECHOSCLEROTHERAPY בארץ, כ-15 שנה.
  • ראשון הכירורגים, ועדיין היחיד בארץ שמרפאתו מצויידת במכשירי אולטרא-סאונד.
  • הכירורג היחיד בארץ הבודק את חוליו באופן רוטיני תחת ביקורת אולטרא-סאונד.
  • ראשון הכירורגים, ועדיין היחיד, המבצע בדיקות מחטיות תחת אולטרא-סאונד, וכן ביופסיות תחת אולטרא-סאונד.


אני מאשר שקראתי את התנאים ואני מסכים להם

460 שאלות גולשים בהמשך העמוד

25 ביולי 2012

אבנים

שלום רב
בעקבות ירידה חדה במשקל מדובר על 7-8 ק"ג בערך ב-3 חודשים הפנתי את עצמי לרופא משפחה והופנתי
למספר בדיקות ובינהם אולטרא סאונד של הבטן ופה גילו שיש לי אבנים בכיס מרה כולל פוליפ בגודל של 3 ס"מ
הציעו כריתה של הכיס האם באמת הדבר מצריך כריתה או אפשר בקרן לייזר מה הסיכוניים והאם אפשר לחיות בלי כיס מרה ואם אין לזה השלכות אחרות אודה לתשובתך תודה

ד"ר ברונו סיגל

אם מדובר בפוליפ של 3 ס"מ (שזה גדול מאד) הרי שיש  להסיר את כיס המרה ללא הסוס.

לכיס המרה תפקיד עיכולי זוטר - וניתן לחיות טוב בלעדיו.

הנתוח מתבצע לרוב ללא פתיחת בטן. עם סבל מינימלי.


בברכה, ד"ר ברונו סיגל
25 ביולי 2012

בעיות טחורים

היות וכבר שאלתי מספר שאלות
1.האם אתה מבצע ניתוח בשיטת Hal doppler ומה אחוזי ההצלחה של ניתוח זה.
2.אני מבין שאתה לא עובד עם מכבי האם אתה עובד עם ביטוח בריאות של הראל

ד"ר ברונו סיגל

אנחנו עובדים עם כל חברות הבטוח.

שטת הנתוח שלנו מתבססת על העיקרון של דר' מורינגה (כמו שיטת HAL ) אך ללא שמוש במכשיר הנ"ל...  התוצאות בהחלט משביעות רצון.


בברכה, ד"ר ברונו סיגל
17 ביולי 2012

אבנים בכיס המרה

בבדיקת אולטראסאונד נמצא כי לבתי יש אבנים קטנות בכיס המרה .
הבדיקה נעשתה בעקבות תלונות כאבי בטן לאחר האוכל והקאות .

כבר חודשיים שאין תלונות לכאבים , קבעתי לה תור לניתוח ואני מאוד חוששת
א. האם אני מסכנת את הילדה הרי אין לה כאבים
ב. מה עלי לוודאות כדי שהניתוח יעבור בשלום
ג. האם עלי אולי לדחות את הניתוח

ד"ר ברונו סיגל

חששותיך מובנים..

יש לזכור שחודשיים ללא התקף זה לא ערובה לעתיד ורוד ללא סבוכים.

תחליטי נכון ובהצלחה.


בברכה, ד"ר ברונו סיגל
10 ביולי 2012

סובל מטחורים כאבים עזים

אני פשוט לא יכול לחיות איתם יותר ואני חייב להתפטר מהם מעולם לא עברתי ניתוח בגלל השיקום הארוך והכאבים שכולם מספרים.
וגם אומרים שהם חוזרים אחרי תקופה אני רוצה לקבל ממך המלצות מה לעשות
האם ניתוח בלייזר יכול לפטור את הבעיה

ד"ר ברונו סיגל

עליך לדעת שיש כיום נתוחי טחורים ללא כאבים או כמעט-ללא-כאבים, עם החלמה מהירה מאד.

אתה חייב להבדק על מנת לקבוע אבחנה מדויקת ובעקבותיה קביעת אופן הטפול המתאים ביותר.

להתראות.


בברכה, ד"ר ברונו סיגל
9 ביולי 2012

טחורים

האם אתה מטפל דרך לייזר.?

ד"ר ברונו סיגל

בודאי.


בברכה, ד"ר ברונו סיגל

שאלות נוספות בנושא: אודות ד"ר ברונו סיגל
